Technologie

Ons brede assortiment is van de beste kwaliteit.
Een voorbeeld daarvan zijn de koplampen van
Automotive Lighting, ontwikkeld door Magneti Marelli.
Automotive Lighting is wereldwijd marktleider in de
productie van koplampen en achterlichten.

Vooroplopen in techniek

 

Koplampen en achterlichten zijn een essentieel onderdeel voor de veiligheid van een auto, maar spelen ook een grote rol bij het ontwerp van een auto.

Goede verlichting is namelijk cruciaal voor de zichtbaarheid van een auto, bij dag en nacht.
De ontwerpafdelingen van Automotive Lighting en die van de autofabrikanten werken daarom nauw samen.

Automotive Lighting - een merk van Magneti Marelli - is wereldwijd marktleider in de productie van koplampen, achterlichten, elektronica en andere verlichtingscomponenten. Daarnaast is Automotive Lighting leverancier van de belangrijkste autofabrikanten wereldwijd.

Met de verlichtingsafdeling streeft Magneti Marelli ernaar om continu nieuwe oplossingen te vinden op het gebied van actieve en passieve veiligheid, brandstofbesparing en ontwerp - in lijn met de steeds strenger wordende eisen van autofabrikanten. Alle producten van Automotive Lighting zijn van originele kwaliteit en bevatten de belangrijkste technologieën, waaronder dagrijverlichting, xenon, LED, SFS (Static Frontlight System) of AFS (Adaptive Frontlight System). 

Magneti Marelli Aftermarket biedt Automotive Lighting-producten aan op de vervangingsmarkt naast de andere onderdelen die Magneti Marelli levert voor de eerste montage.